Annonce

Er du vild med kortspil, så bør du prøve kæfter med Magic: The Gathering kortspillet. Især hvis du elsker spil, hvor strategi og overblik er afgørende. I kortspillet vil du møde magiske illustrationer, såsom troldmænd, drager og andre unikke væsner. Vil du i gang med at samle på Magickort, så kan denne guide hjælpe dig godt i gang.

Hold styr på dine kort

Der findes over 12.000 forskellige Magickort med hver sin unikke illustration. Uanset om du har få eller mange kort, så er det en god idé at skabe sig en form for overblik over ens samlekort. Det kan du eksempelvis gøre ved at benytte printeren til at printe en oversigt ud over dine kort. Har du en Brother printer, der trænger til at få skiftet toneren, så skal du på jagt efter en sort toner til Brother TN237BK.

Spil med vennerne

Der er ingen tvivl om, at det er så meget sjovere at samles med vennerne om sine samlekort og spille sammen. Man opnår et helt særligt fællesskab omkring samlekort, herunder Magic: The Gathering kortene. Til de erfarne og engagerede spillere afholdes der også turneringer flere steder i Danmark, hvis man har mod på dette. Uanset om du er ny eller erfaren spiller, så er der lagt op til timevis af underholdning med disse samlekort.

Spil den digitale version

Der findes også en computerspilversion af Magic: The Gathering. Den digitale version er ideel til dig, der ønsker at spare penge og gerne vil i gang med at spille. Den koster nemlig mindre end introduktionspakken med de fysiske samlekort. Computerversionen indeholder en brugervejledning, så du har mulighed for at lære reglerne og de gængse strategier. Derudover er der forskellige spiltyper, så du kan få god træning og kendskab til spillet. Du sidder naturligvis ikke med de rigtige, fysiske kort, men til gengæld får du meget for pengene.


Kommentarer

Sådan kommer du i gang med Magickort — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *